Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Служебният министър-председател Стефан Янев се обърна към държавата и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Служебният министър-председател Стефан Янев се обърна към държавата и
Коментари Харесай

Премиерът Янев: Нека гражданите да издигат на дневен ред всичко, което ги вълнува, ние сме за това

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Служебният министър-председател Стефан Янев се обърна към страната и новия кабинет, съобщи Nova news:

" Благодаря на президента Радев за доверието и оценката на свършеното в новия длъжностен кабинет от средата на май - доверие, което от името на новоназначения служебен кабинет, давам обещание да бъде целесъобразно по най-хубавия метод. Обръщам се към сътрудниците, с които работехме дружно повече от 4 месеца. Да им благодаря за добре свършената работа, за работата над екипа. В миг като подобен, да обърнем взор напред: новият длъжностен кабинет и неговите отговорности могат да бъдат фокусирани в организацията на почтени и транспарантни избори, които за следващ път тази година ще бъдат проведени.

Изборите са фундаментът на демокрацията. Надявам се българските гласоподаватели да бъдат стимулирани, тъй че да имаме ефикасна и градивна настройка на българското посланичество в българския парламент Държавата не може да си разреши да бъде в перманентна политическа рецесия. Нуждаем се от държавно управление, подкрепено от устойчиво парламентарно посланичество, което да прави промени, да предлага смислени политически хрумвания и визии, които да бъдат подкрепени с нужните законодателни начинания. Българските жители заслужават това.

България се нуждае от устойчива вероятност. Искам да подчертая, че предстоят тежки месеци и е належащо да се поставят още повече старания, тъй че проблемите на жителите да се вземат решение и да се предотвратяват нови проблеми. Следващият длъжностен кабинет ще постави всички старания ползите на българските жители да бъдат предпазени. Нека жителите да бъдат взискателни и да излагат на дневен ред нужното за делата ни. Това, което ни стимулира, е отговорността. Както за служебния кабинет, по този начин и за сегашния, оценката ще бъде дадена от жителите. Обществото е най-справедливият съдник. Ще продължа да работя съзнателно и отговорно в полза на страната си, тъй като това е България. " - сподели още министър председателят. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР